23948sdkhjf

Kort Nyt fra bygge- og anlægsbranchen

Building Supply har samlet stort og småt. Læs i dag om Creo, KAAI, AI og Søren Jensen.
Creo Arkitekter vinder boligrenovering
Creo Arkitekter er af Boligkontoret Danmark tildelt opgaven med renovering af boligbebyggelsen Skovgårdsparken i Birkerød. Bebyggelsen består af 115 boliger, børneinstitution og erhverv.

Med Skovgårdsparken har Creo nu vundet hele af Boligkontoret Danmarks renoveringsopgaver i dette efterår. De to øvrige er Skolebakken og Byager Vænge – ligeledes i Birkerød. (Kilde: Creo Arkitekter).

Mere international anerkendelse til Søren Jensen
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma var i år nomineret til Structural Awards for fjerde år i træk. Denne gang blev det til en fornem andenplads for væksthusprojektet i Aarhus' Botanisk Have.

Dommerne fremhæver projektet for en holistisk, miljøbevidst løsning, hvor de projekterende har ” skabt en energioptimeret konstruktion med elegance og enkelhed, der sætter en ny standard for sådanne bygningsværker ".

Projektet i Aarhus’ Botaniske Have omfatter nyt tropevæksthus samt renovering af eksisterende væksthus fra 1969. Der er tale om cirka 2.100 kvadratmeter renovering og cirka 1.250 kvadratmeter nybyggeri, som indvies i foråret 2014. CF Møller er arkitekt.

Kærsgaard Andersen Arkitekter Ingeniører vinder helhedsplan
KAAI har vundet konkurrence om arkitektrådgivning for færdiggørelse og gennemførelse af helhedsplan for 246 boliger i Nydamsparken, Aarhus Boligselskab, afd. 23.

- Boligbebyggelsen er opført i midt 1950'erne, og helhedsplanen omfatter energirenovering samt opdatering af boligstruktur og tilgængelighed. Projektet udføres i samarbejde med DAI som totalrådgiver, oplyser KAAI på sin hjemmeside.

AI og BOGL vinder bygherrerådgivning
AI har i samarbejde med BOGL Landskabsarkitekter vundet bygherrerådgivningsopgaven i forbindelse med helhedsplansarbejder i afdeling 15 - Fasanstien.

Virksomheden oplyser på sin hjemmeside, at der er tale om 13 boligblokke, hvor der i hovedtræk skal udføres:

Energirenovering herunder isolering af facader, udskiftning af vinduer og døre samt opgradering af varmeanlæg.
Øget tilgængelighed i form af elevatoradgang.
Nye køkkener og badeværelser.
Nye altaner.
Miljømæssige tiltag i udeområde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.237