23948sdkhjf

Nyt campus til CBS

Copenhagen Business School udvider på Frederiksberg og udskriver derfor en indbudt projektkonkurrence.
Copenhagen Business School (CBS) og Frederiksberg Kommune skal sammen med Realdania og Metroselskabet udvikle en ny innovativ bycampus. Der udskrives derfor en indbudt projektkonkurrence om en masterplan for området ved Fasanvej Metrostation.

- Konkurrencen har til formål at tilvejebringe et koncept til en byintegreret campus ud fra blandt andet arkitektfaglige, samfundsvidenskabelige og humanistiske metoder. Samtidig skal konceptet konkretiseres i en masterplan for CBS' campusområde, så der kan tilvejebringes en udvidelse af CBS' arealer til undervisningsfaciliteter og administration mv., oplyser Arkitektforeningen, der er konkurrencerådgiver gennem hele processen.

En væsentlig del af opgaven er bearbejdningen af campusområdets relation til den omkringliggende by og den landskabelige bearbejdning af campusområdet.

Tofaset konkurrence
Der forventes prækvalificeret seks totalrådgivere. Konkurrencen gennemføres som en tofaset model, hvor fase 1 er projektkonkurrencen. To til tre teams går videre til fase 2, der gennemføres som udbud med forhandling.

Konkurrencehold i fase 1 modtager et vederlag på 150.000 DKK, og i fase 2 modtager hvert konkurrenceholdene desuden et vederlag på 250.000 DKK. Beløbene er eksklusive moms.

Konkurrencen henvender sig primært til arkitekt- og landskabsarkitektvirksomheder samt byplanlæggere, gerne i samarbejde med ingeniørvirksomheder og andre faggrupper, der kan bidrage til udvikling af en innovativ bycampus af høj international standard.

Den udbudte rådgivningsopgave skal varetages som totalrådgivning med ét firma som totalrådgiver og de eventuelt øvrige firmaer som underrådgivere. Prækvalifikationsfristen er primo december 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128