23948sdkhjf

Stor Aarhus-ordre til Idealcombi

Virksomheden er valgt som leverandør af døre og vinduer til 840 boliger i Viby Syd. For Idealcombi er det den hidtil største ordre på den nye indadgående ”Futura+i”-serie.
Nye vinduer og døre skal erstatte de nuværende og utætte elementer i Rosenhøj, hvor Boligforeningen Århus Omegn renoverer cirka 840 lejeboliger.

Valget er faldet på nordvestjyske Idealcombi, som dermed sikrer sig en ordre til et tocifret millionbeløb. Der bliver tale om den hidtil største leverance af virksomhedens seneste produktlancering, Futura+i.

- Vi kom lidt sent i gang med at præsentere vores nye produkt til de forskellige aktører i byggesagen. Det er derfor ekstra glædeligt, at vi i dag står med en stor ordre, da det vidner om en generel tryghed ved at vælge Idealcombi som samarbejdspartner – også når det er vores nyudviklede produktserier, siger Claus Winther, direktør for salg og marketing i Idealcombi.

Han glæder sig også over, at Idealcombi nu igen får lejlighed til at arbejde sammen med entreprenør Enemærke & Petersen, der har vundet entreprisen på renoveringsprojektet.

- Vi har begge etableret os med afdelinger i Aarhus på nogenlunde samme tid, og det er dejligt, at vi kan overføre et allerede godt samarbejde på Sjælland til Jylland også, siger han.

Høje energikrav
Ifølge Claus Winther har rådgiverne fra Ingeniørfirmaet Viggo Madsen været ambitiøse omkring energikravene til vinduerne i den aktuelle sag. Det har været et absolut krav, at vinduer og døre fremover kan være medvirkende til at sænke energiforbruget markant i bygningerne samt minimere risikoen for indvendig kondens på vinduerne.

Med valget af Futura+i kan Rosenhøj se frem til en markant reduktion i det samlede energiforbrug. Hertil kommer, at den udvendige temperatur skal falde til mere end -20oC, før der, ved normale luftfugtighedsforhold i rummet, er risiko for indvendig kondens på vinduerne. Det betyder en klar forbedring af indeklimaet og et farvel til kuldenedfald, der kan føles som træk tæt på ruden.

Udover energiegenskaberne er det vinduets smalle rammeprofiler og udsigten til lavere driftsomkostninger, der har fået Boligforeningen Århus Omegn til at vælge Idealcombis løsning. Futura+i er konstrueret med aluminium både ind- og udvendigt og er designet med en karm-/rammebredde på 53 mm. Vinduet præsterer en Eref på +34 samt u-værdier på 0,8.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111