23948sdkhjf

Nye åndehuller langs Kolding Å

I det nye åsted ved Vesterbro i Kolding er der ved at blive anlagt en elektronisk legeplads for børn i alle aldre. Den er en af de tre nyeste åndehuller langs åen.
Langs Kolding Å er der allerede anlagt seks åsteder - små åndehuller, hvor man i naturskønne omgivelser kan slappe af, hygge sig, lege og få motion. Nu er yderligere tre åsteder i Kolding midtby ved at være færdig.

- Kolding er en designkommune, og det skal selvfølgelig kunne ses i den måde, vi indretter vores byrum på. Åstederne er en del af kommunens designsatsning. De bidrager til, at strækningen fra Kolding Lystbådehavn til Stadiongrunden i Kolding Ådal bliver en levende og attraktiv del af Kolding by, forklarer landskabsarkitekt Thomas Thinghuus.

I samspil med omgivelserne
Ved Nytorv bliver der mulighed for at tage et hvil i en grøn lommepark, som bliver udformet med stauder og en altan ud over åen.
Ved OK-klubben bliver der etableret pladser på begge sider af åen. Hvilepladserne i træ og beton kommer samtidig til at virke som en visuel passage op imod Nicolaikomplekset.

Det sidste nye åsted kommer til at ligge ved Vesterbro med en elektronisk legeplads for børn i alle aldre.

I alt er der planlagt 15 åsteder langs Kolding Å.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11