23948sdkhjf

205 nye boliger i Ørestad Syd

Arkitektgruppen har solgt et boligprojekt til det svenske ejendomsselskab Fastighets AB Balder. Købesummen udgør mere end 400 mio. kroner.
Projektet, som er tegnet af Årstiderne Arkitekter, omfatter både familieboliger og ungdomsboliger med udsigt over de fredede arealer på Amager Fælled.

Købet til mere end 400 mio. kr. er Balders første indkøb af boliger på projektstadiet i Danmark.

- Balder købte allerede for to år siden 75 lejligheder i Ørestad. Da efterspørgslen på lejlighederne har været betydeligt større end vi har haft mulighed for at tilbyde, føles det godt nu at kunne fortsætte vores udvikling med flere lejligheder på, hvad vi betragter som Ørestads bedste beliggenhed, siger administrerende direktør i Balder, Erik Selin, i en pressemeddelelse.

Et område i udvikling
Med salget kan Arkitektgruppen nu melde alt udsolgt i Ørestad Syd. På samme grund har virksomheden tidligere opført 36 rækkehuse og er for øjeblikket i gang med opførelsen af 33 ejerboliger. De afleveres til køberne i begyndelsen af 2014.

- Endvidere har vi netop påbegyndt et byggeri af 81 udlejningsboliger for boligselskabet AAB. Så med salget til Balder omfatter vores projekter på stedet nu i alt 355 boliger, fordelt på cirka 33.500 m², fortæller direktør i Arkitektgruppen, Robin Feddern.

- Ørestad Syd er i rivende udvikling og vi er rigtig glade for, at Balder har valgt, at deres første indkøb af et boligbyggeri i Danmark sker hos Arkitektgruppen. Timingen i Balders køb er for os at se helt rigtig, og vi er overbeviste om, at investeringen vil blive en stor succes for Balder.

Byggeriet forventes påbegyndt i første kvartal 2014 med en byggetid på 18 måneder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094