23948sdkhjf

Plejeboligbyggeri til 85 mio. kr. på lokale hænder

Plejecenter Lergården i Aabenraa skal udbygges med 43 plejeboliger samt nogle servicearealer. Syv af de ni fagentrepriser går til lokale håndværkervirksomheder.
Resultatet af licitationen på udvidelsen af Plejecenter Lergården i Aabenraa viser, at syv af de ni fagentrepriser går til lokale håndværkervirksomheder

Plejecenteret skal udbygges med 43 plejeboliger samt nogle servicearealer. Byggeriet opføres i tilknytning til det eksisterende plejecenter, hvor der i forvejen er 41 plejeboliger.

De nye boliger på Lergården skal opføres i ét
De vandt fagentrepriserne:
Råhus: Bo Michelsen, Tønder
Tømrer: Ommen og Møller, Rødekro
Tag: Jysk Tagpap, Aabenraa
Maler: Kraftman, Aabenraa
Gulv: STB Byg A/ S Vejle
VVS: Ribe VVS Service A/ S
Ventilation: K. F. Ventilation, Aabenraa
Anlægsgartner: Frank Sørensen, Aabenraa
plan fordelt på tre gårdhave-bebyggelser. Derudover skal der opføres en tilbygning til de eksisterende blokke, der skal rumme en klub, og mellem bygningerne skal der indrettes fælles have- og aktivitetsrum.

Kolstrup Boligforening vil være bygherre på boligdelen, der koster 72 mio. kr. og Aabenraa Kommune på servicedelen, som vil koste 13. mio. kr. Det skriver JydskeVestkysten.

Succes med fagentrepriser
Formanden for Aabenraa Kommunes Socialudvalg, Svend Hansen Tarp, hæfter sig ved, at Socialudvalgets anstrengelser med at gøre det nemmere for lokale håndværksvirksomheder at byde ind på diverse entrepriser, også har båret frugt. Socialudvalget ønskede nemlig at få udbuddet inddelt i mange små entrepriser, som er mere overkommelige for små håndværksmestre.

- Det har resulteret i, at syv af de ni fagentrepriser går til lokale håndværksmestre, hvilket jeg også kun kan betegne som meget tilfredsstillende, siger Svend Hansen Tarp.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078