23948sdkhjf

Gribskov Gruppen vil bygge hotel i Randers

Et nyt hotel med 126 værelser er på vej ved siden af det kommende svømmebad, som netop nu er under opførelse.
Da Randers Kommune i 2010 udbød en udbygningsplan for området ved byens nye svømmebad, var der mulighed for, at vinderen udbuddet kunne få tre års option på en hotelgrund ved siden af. Gribskov Gruppen, som vandt udbuddet, er nu ved at gøre alvor af planerne. Det oplyser Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Hotellet bliver på 6-7 etager. Der vil være 126 værelser, som fylder 79 procent af den samlede bruttobebyggelse. Hotellet får indgang fra Viborgvej samt bar/reception og eventuelt en cafe. Gribskov Gruppen ønsker et logisk og enkelt facadeudtryk, hvor der er tænkt i lang levetid i brug af materialer, vedligeholdelse og æstetik. Der er desuden planlagt parkeringspladser mellem hotellet og det kommende svømmebad.

- Hotellets facade er hotellets ansigt udad til og derfor et vigtigt valg, som skal stemme overens med hotellets image. Samtidig kan en spektakulær og smuk bygning trække flere gæster til, fortæller Anders Skak, direktør i Skak Gruppen, der ejer Gribskov Gruppen.

Borgmester Henning Jensen Nyhuus er meget glad for nyheden om, at private investorer planlægger et hotel i Randers.

- Det er en virkelig god nyhed, jeg lige har fået, og det er det af flere grunde. Det bliver et smukt vartegn for byen, at vi nu får et arkitektonisk flot hotel som kan ses fra motorvejen. Det betyder endnu mere liv og nye jobs i byen. Og det giver turister og andre gæster nogle gode overnatningsmuligheder – ikke mindst set i lyset af, at Scandic lukker. Samtidig viser det, at det er vigtigt at satse på udvikling – ligesom et flertal i byrådet gjorde, da vi valgte at gå ind i et offentligt-privat partnerskab om svømmebadet og dermed også gav en option på hotelgrunden, som private investorer nu arbejder videre med, siger borgmesteren.

Der skal udarbejdes en konkret lokalplan for hotellet, og det er Gribskov Gruppens ønske, at hotellet står klar til at åbne samtidig med svømmebadet Water & Wellness den 1. februar 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079