23948sdkhjf

I dag starter forandringen af Gellerup

Nye veje i Gellerup og erhvervsgrunde på det sidste ledige jord langs Ringvejen er væsentlige elementer i Helhedsplan Gellerup. Nu gøres der klar til både erhvervsområde og veje.
I dag går Helhedsplan Gellerup i jorden, når Aarhus Kommune og Brabrand Boligforening rydder volden og bevoksningen mellem den nordlige del af Gudrunsvej og Ringvejen i Gellerup.

Udbuddet af vejene annonceres i november, så området skal gøres klart nu, både for at vejprojektet kan komme ordentligt fra start, og for at synliggøre det kommende erhvervsområde.

Sidste jord ved Ringvejen
Det grønne areal skal udvikles til en innovativt og anderledes erhvervsområde. Området betegnes som attraktivt, ikke mindst fordi der er tale om det sidste store stykke jord langs Ringvejen.

Der er officiel markering af forandringerne i morgen tirsdag 12. november kl. 12.30-13.30 ved krydset Edwin Rahrs Vej/Ringvejen.

Borgmesteren og rådmanden for Teknik og Miljø samt repræsentanter for Brabrand Boligforening markerer startskuddet på den fysiske forandring af Gellerup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094