23948sdkhjf

Gråkjær er igen familieejet

Entreprenørvirksomheden Gråkjær A/S er nu igen 100 procent ejet af grundlægger John Gråkjær.
Efter en årrække med eksterne interessenter som medejere overtager John Gråkjær og hans familie nu det fulde ejerskab i den virksomhed, han selv grundlagde for mere end 40 år siden

Gråkjær opfører landbrugs- og erhvervsbyggeri i en række europæiske lande og er på landbrugssiden blandt Nordeuropas førende entreprenørvirksomheder. De mange års erfaring og medarbejdernes kompetencer har båret virksomheden gennem de sidste års krise, og ledelsen ser i dag optimistisk på fremtiden.

- Jeg har valgt at investere yderligere i virksomheden, fordi Gråkjær er inde i en sund udvikling, og fordi jeg tror, virksomheden vil fortsætte den positive udvikling i de kommende år. Overtagelsen sker med det formål at skabe et varigt familieejerskab, siger John Gråkjær, der er bestyrelsesformand i virksomheden.

Alle medarbejdere har været samlet for at fejre det nyetablerede familieejerskab, og i den daglige ledelse ser man frem til at skabe kontrolleret vækst på de primære markeder Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Østeuropa.

- For ledelsen og medarbejderne er dette et stærkt signal om, at der er stor tillid til virksomheden og dens fortsatte udvikling, siger administrerende direktør Jan Larsen.

Gråkjær-koncernen beskæftiger 100 medarbejdere og har et fast samarbejde med en række underentreprenører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125