23948sdkhjf

Ny påbud for metrobyggeriet

Natur- og Miljøklagenævnet har sendt klagesagen om udvidet arbejdstid ved Marmorkirken tilbage til Københavns Kommune. Der skal nu udarbejdes et nyt påbud for metrobyggeriet på stedet.
Efter mere end tre måneders sagsbehandling besluttede Natur- og Miljøklagenævnet den 7. november at sende klagesagen om udvidet arbejdstid ved Marmorkirken tilbage til Københavns Kommune – en såkaldt hjemvisning. Dermed må der fortsat ikke må arbejdes i døgndrift på byggepladsen ved Marmorkirken.

- Vi er i dag blevet orienteret om, at Natur- og Miljøklagenævnet har sendt klagesagen fra byggepladsen ved Marmorkirken tilbage til Københavns Kommune. Vi forstår det sådan, at der nu skal udarbejdes et nyt påbud, og vi er naturligvis klar til at levere de nødvendige oplysninger, så der hurtigst muligt kan komme klare rammer for byggeriet. Det er i alles interesse, siger Henrik Plougmann Olsen, administrerende direktør i Metroselskabet.

I sin endelige afgørelse understreger Natur- og Miljøklagenævnet, at overholdelse af tidsplanen for Cityringen er vigtig – i tråd med Folketingets lovgivning. Samtidig begrunder Nævnet bl.a. hjemvisningen med, at en række vilkår bør præciseres, før der kan gives tilladelse til døgnarbejde ved Marmorkirken.

Klagen over døgnarbejdet ved Marmorkirken har haft opsættende virkning siden 31. juli, og i de efterfølgende måneder er der ikke arbejdet om aftenen og natten på denne byggeplads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109