23948sdkhjf

To teams videre i konkurrence om 22.500 m² skolebyggeri

Fem teams er blevet til to i konkurrencen om en ny Teknisk Skole i Silkeborg.
Årstiderne Arkitekter og Henning Larsen Architects står i spidsen for de to teams, der er gået videre til fase 2 i en anonym konkurrence om Teknisk Skole Silkeborg. De øvrige deltagere var 3XN, Bjarke Ingels Group og C.F. Møller.

Opgaven består i at udarbejde et forslag til et skolebyggeri på 22.500 m², beliggende på den nuværende brand- redningsstationsgrund nord for Bredhøjvej. Den nye Tekniske Skole Silkeborg skal rumme HTX, hotel- og restaurantskole, auto, håndværk og design samt et elevhus med 200 boliger.

Visionen for den nye Teknisk Skole Silkeborg er at skabe en samlet skole med et arkitektonisk markant udtryk, der er attraktiv for nye elever og understøtter stærke partnerskaber med erhvervsliv og organisationer. En skole, hvor innovation og kreativitet er i højsædet. En skole, hvor aktiverende læringsformer og en oplevelsesorienteret pædagogik er bygget ind i murene, og hvor bevægelse er en vigtig del af hverdagen.

De to vindere af fase 1 blev afsløret torsdag formiddag i forbindelse med Teknisk Skole Silkeborgs 150 års jubilæum. Vinderen af fase 2 ventes offentliggjort i løbet af de næste 2-3 måneder. Selve byggeriet til omkring 300 millioner kroner skal stå færdigt medio 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079