23948sdkhjf

Ingeniører fortsætter arbejdet med Aalborg Universitet

Sammen med ingeniørfirmaet EKJ har Lindgaard Rådgivende Ingeniører udarbejdet byggeprogram for etablering af polymerlaboratorier på Aalborg Universitet.
De rådgivende ingeniørfirmaer Lindgaard og EKJ har i samarbejde udarbejdet byggeprogram for etablering af polymerlaboratorier til Institut for Mekanik og Produktion ved Aalborg Universitet. Det oplyser Lindgaard på firmaets hjemmeside.

Efter byggeprogram følger projektering, udbud, projektopfølgning, fagtilsyn og byggeledelse på projektet, der er placeret på Fibigerstræde i Aalborg.

En af projektets store udfordringer er ifølge Lindgaard, at laboratorierne skal indrettes i eksisterende bygninger, hvor der ikke er den nødvendige etagehøjde til indbygning og fremføring af installationer.

Stod bag de tidligere laboratorier
Projektet er en forsættelse af et tidligere projekt, hvor polymerlaboratorierne blev indrettet i midlertidige pavilloner.

Lindgaard stod for projektledelse, projektering, fagtilsyn og byggeledelse på de midlertidige pavilloner. De blev indrettet med fire polymerlaboratorier, birum m.m. i stueetagen. 1. salen er udelukkende indrettet med teknikrum til at betjene polymerlaboratorierne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094