23948sdkhjf

CG Jensen vintersikrer 36.000 m² butiksbyggeri

I Vanløse opføres det 36.000 m² store shoppingcenter Galleria. Byggeriet har imidlertid været sat i stå siden sidste vinter, derfor skal CG Jensen nu vintersikre det blottede råhus.
Byggeriet af det 36.000 m² store shoppingcenter Galleria i Vanløse ved København har imidlertid været sat i stå siden sidste vinter, hvor elementmontagen til råhuset pågik.

Entreprenørfirmaet CG Jensen har nu indgået aftale med bygherren, Holberg Fenger Invest, om at vintersikre det blottede råhus, så det kan overvintre uden at der opstår frostskader.

Overdækning og reparation
- Vi udfører overdækning af kranhuller med huldækelementer og afdækker åbne facadesider, trappetårne mv. Vi etablerer midlertidig afvanding af råhuset og udfører tagpapdækning med isolering af næsten 11.000 m², oplyser entreprenørfirmaet på sin hjemmeside.

Det halvfærdige råhus led hårdt under sidste
Bygherre: Holberg Fenger Invest A/S
Byggeperiode: Oktober – december 2013
Entrepriseform: Hovedentreprise
vinter og det er derfor nødvendigt at reparere de mange frostskadede huldæk. CG Jensen reparerer derfor betonskaderne efter anvisninger fra Betonelement.

Shoppingcentret Galleria er del af projektet Vanløse Flintholm Metropol, som opfatter alt cirka 72.000 m² butikker, restauranter, underholdning, sundhedshus og kontorer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066