23948sdkhjf

Udbud sætter gang i udviklingen af sygehusgrund

Region Hovedstaden er lige nu ved at forberede et offentligt udbud, der skal føre frem til et salg af grunden, hvor det nedlagte Hørsholm Sygehus ligger.
Hørsholm Kommune er som planmyndighed den instans, der sætter rammerne for fremtidig anvendelse og byggeri på den gamle sygehusgrund. I den forbindelse ønsker kommunalbestyrelsen, at regionen i den kommende udbudsproces sigter mod en boligudbygning, der gøres attraktiv for børnefamilier og unge.

- Sygehusgrunden rummer et stort potentiale for byudvikling. Jeg synes, vi får en fantastisk mulighed for at skabe et centralt beliggende boligområde med attraktive boliger for børnefamilier kombineret med grønne rekreative områder, siger borgmester Morten Slotved.

Også et bæredygtigt boligområde
Ud over gode boliger til familier ønsker Hørsholm Kommune også, at bæredygtighed og klimatilpasning er på dagsordenen i den fremtidige planlægning for området.

Intentionen er at skabe et socialt og økonomisk bæredygtigt boligbyggeri på grunden. Med rækkehuse eller andre tæt-lave boligformer, evt. i kombination med etagebebyggelse mod Usserød Kongevej, er der mulighed for at skabe et attraktivt område for en ny moderne bebyggelse.

Tidsplan for regionens udbud
Primo 2014: Region Hovedstaden sender sygehusgrunden i offentligt udbud.
Forår 2014: Forventet salg af ejendommen til investor.
Næste skridt: Opstart af planproces
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078