23948sdkhjf

Arena skal udvides for 42 millioner

En omfattende forbedring og udbygning skal opgradere Skjern Bank Arena til fremtiden. Arbejdet med at finde en totalentreprenør indledes nu.
Byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune har bevilliget 42 mio. kroner til en forbedring af Skjern Bank Arena. Projektet omfatter blandt andet udbygning af forskellige faciliteter i Skjern Kulturcenter og en betydelig udvidelse af antallet af tilskuerpladser.

Styregruppen har overvejet flere forskellige udbudsmodeller, og har på den ene side måttet tage hensyn til tidsplaner og bindinger samt en så kort lukning af Skjern Kulturcenter som muligt. På den anden side har styregruppen haft en klar målsætning om at få mest muligt for pengene. Derfor har man valgt, at opgaven udbydes i totalentreprise som projektkonkurrence med udvalgskriteriet ” Det økonomisk mest fordelagtige tilbud ”.

Arbejdet med valg af totalentreprenør sættes nu i gang med udsendelse af en invitation til firmaer om at deltage i konkurrencen om gennemførelse af udbygningen. Styregruppen opfordrer samtidig lokale virksomheder til at gå sammen og indgå i konkurrencen.

Ifølge tidsplanen ventes den nymoderniserede Skjern Bank Arena klar til indvielse den 3. august 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.297