23948sdkhjf

Haderslev satser på flere energirenoveringer

Med en ny samarbejdsaftale, der løber de næste tre år, vil Haderslev Kommune sætte skub i private energirenoveringer og samtidig skabe flere arbejdspladser.
En ny aftale, som Haderslev Kommune, Haderslev Erhvervsråd og projektet ”Energirenoveringshjulet” skal gøre det nemmere og mere overskueligt for husejere at gå i gang med energirenoveringer af deres hus.

Aftalen betyder, at husejerne fra nytår kan få en uvildig konsulent til at komme og vurdere, hvorvidt huset trænger til energirenovering som fx nye vinduer, nyt tag, efterisolering eller en ny varmepumpe. Konsulenten kommer med et samlet bud på, hvilke energirenoveringer der kan laves. Det er dog op til husejeren selv at bestemme, hvilke forbedringer de giver sig i kast med.

- Vi vil gerne motivere flere husejere til at gå i gang med at energirenovering. Vi har en forventning om, at 300 husejere får glæde af aftalen, siger borgmester Jens Christian Gjesing og fortsætter:

- Det er klart, at det giver den enkelte borger en økonomisk gevinst, men vi håber også, såfremt det er lokale håndværkere, der bliver valgt, at det skaber nye arbejdspladser og dermed skatteindtægter til kommunen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078