23948sdkhjf

Støtte til baneprojekt i Kerteminde

Kerteminde Boldklubs multibaneprojekt er blandt de 12 projekter, som Nordea-fonden og DBU’s multibanepulje uddeler fire mio. kr. til.
12 danske fodboldklubber opnår støtte til anlæg af multibaner i Nordea-fonden og DBU’s multibanepuljes første ansøgningsrunde.

Multibaneprojektet i Kerteminde Boldklub får 400.000 kr. til multibanen, som der anslås at koste 800.000 kr. Det skriver Kerteminde Avis.

Forud for den positive besked fra Norden-Fonden har klubben selv sikret sig de 125.00 kr. til projektet gennem en lang række aktiviteter.

Hovedmanden bag projektansøgningen i Kerteminde er U13-tærner Jørgen Larsen. Han præsenterede sin idé for de øvrige trænere Kritsi Himmelfartsdag i forbindelse med DBUs Store Trænerdag. Siden er det så gået stærkt med et højdepunkt med den nyligt offentliggjorte fondsstøtte.

6 mio. kr. tilbage i puljen
De 12 multibaner er mere end blot fodboldbaner, og flere af de planlagte baner er led i større projekter, der skal aktivere hele lokalområdet. En multibane koster typisk 7-800.000 kroner at opføre og kan støttes med op til 400.000 kroner af multibanepuljen.

Nordea-fonden har i alt bidraget med 10 millioner kroner til multibanepuljen, der skal fordeles i 2013-2015. De støttede multibaner etableres i fodboldklubber, men de har til hensigt at aktivere hele lokalområdet og skal facilitere mange forskellige boldspil:

- Vi er glade for at bane vejen for, at endnu flere får mulighed for at dyrke boldspil og være fysisk aktive året rundt, siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter aktiviteter, der fremmer gode liv.

Multibanepuljen har også ansøgningsrunder i 2014 og 2015. Næste ansøgningsrunde ligger i marts 2014, hvor fire millioner kroner forventeligt vil blive fordelt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094