23948sdkhjf

Hoffmann overtager stort Pihl-projekt

Copenhagen Designer Outlets med 80 butikker fortsætter med ny hovedentreprenør ved roret.
Opførelsen af det 17.500 m² store outlet-center, Copenhagen Designer Outlets, har siden august været udfordret af konkursen hos Pihl & Søn. Men nu er arbejdet genoptaget med Hoffmann som ny hovedentreprenør. Kontraktssummen er på 146 mio. kr. ex. moms.

- Det har været en streg i regningen at skulle ud og finde en ny entreprenør midt i opførelsen af centeret, men nu er alt faldet på plads, og vi kan glæde os til åbningen til oktober næste år, siger Eva Handest, ejendomschef i Danica Ejendomme, der står bag det kommende byggeri ved City 2 i Høje Taastrup.

Copenhagen Designer Outlets forventes nu at åbne i oktober 2014, hvilket er fire måneder senere end den oprindelige tidsplan. Centret får 80 butikker, der vil føre danske og internationale mærker inden for blandt andet tøj, sko og sport. Ambitionen at skabe et center med kendte brands, høj kvalitet og en shoppingoplevelse, der ligger milevidt fra det traditionelle billede af outlets med papkasser og lagersalg.

Hos Deas, der står for udlejning og administration, melder man om stor interesse fra potentielle lejere, og forventningen er at tiltrække mere end 1,5 millioner besøgende det første år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157