23948sdkhjf

Ro på efter første ombygning til DNU

Nu er det mest larmende og støvende arbejde i den første ombygning af det eksisterende Universitetshospital i Skejby, som skal gøre det klar til at blive del af DNU, overstået.
De ombyggede arealer på 1.400 m² brutto, er det første af cirka 15 ombygningsprojekter, der skal gøre de eksisterende bygninger klar til at indgå i det nye DNU-byggeri. Der er tale om arealer, hvor ombygning sker helt tæt på hospitalets drift.

Ombygningens mest larmende del, hvor der er blevet nedbrudt og boret i beton, er blevet henlægge til ydertidspunkter i weekender og aftener, hvor hospitalsafdelingen er lukket. Desuden har man benyttet specielle bor, som reducerer støjen fra arbejdet med en fjerdedel. Til trods for disse foranstaltninger har støjen indimellem udfordret personalet på en opvågningsafdeling, som bor lige ovenover ombygningsarealet.

Ombygning klar om et år
Det er den gamle sterilcentral på Aarhus Universitetshospital i Skejby, som har undergået den første ombygning til DNU-projektet. Om et år; i november 2014 skal den stå klar til klinisk ibrugtagning. Det bliver Afdeling B, Daghospitalet, som bliver de nye brugere af det nyombyggede afsnit.

Den 31. oktober deltog de sammen med håndværkere og personale fra Opvågning i en lille markering af, at den mest støjende og støvende del af arbejdet nu kan sendes videre til næste ombygningsprojekt i DNU.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109