23948sdkhjf

El-firma åbner ny afdeling i Vamdrup

Den 1. november 2013 starter B. Schrøder A/S fra Holsted en serviceafdeling af installationsforretningen i Vamdrup mellem Kolding og Vejen.
B. Schrøder driver i dag en serviceorienteret forretning fra Holsted og dækker et stort geografisk område. Nu kommer firmaet dog lidt tættere på kunderne:

- Med etableringen i Vamdrup vil vi komme endnu tættere på vores kunder til gavn for eksisterende og nye kunder i området. Vamdrup afdelingen, vil som i Holsted, servicere både privat- og erhvervskunder, udtaler direktør Hans Kristian Kristiansen, og fortsætter:

- Det er vores opfattelse at der i Vamdrup er basis for at videreudvikle vores forretning, og vi forventer med etableringen af kunne servicere endnu flere kunder i området end vi gør i dag.

Daglig leder i den nye afdeling i Vamdrup bliver Henrik Johansen, som gennem de sidste mange år har haft sin daglige gang i Vamdrup og omegn. Henrik er uddannet el-installatør og vil være den daglige kontakt i området.

B. Schrøder i Holsted blev grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder. Virksomheden ejes og drives i dag af elinstallatør Hans Kristian Kristiansen der siden 2007 har været ejer af virksomheden.

Virksomheden beskæftiger 30 - 35 medarbejdere, som arbejder indenfor industri, erhverv, private, landbrug, sikring &kommunikation, hårde hvidevarer samt vedvarende energi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125