23948sdkhjf

Ny servicechef hos El:Cons Skive-afdelingen

Tidligere projektleder i El:Con, Torben Johansen, er udnævnt som ny servicechef i Skive-afdelingen hos den landsdækkende elinstallatør.
Torben Johansen (47) har som servicechef fået det overordnede ansvar for El:Cons Skive-afdeling.

Med udnævnelsen af Torben Johansen som ny servicechef i El:Con Skive A/S er et generationsskifte under forberedelse. Han afløser nemlig tidligere servicechef, Kjeld Jacobsen. Han får fremover en mere salgsorienteret rolle, hvor han skal bidrage til en fortsat positiv udvikling ved at pleje og udvide kundeporteføljen i blandt andet industri, private og offentlige virksomheder.

- Jeg skal fortsat beskæftige mig med større projekter for El:Con, så det nye bliver den mere udadvendte og lokale rolle. Her skal jeg sikre, at El:Con Skives kunder får fuldt udbytte af den brede vifte af tekniske kompetencer, som vi kan tilbyde i El:Con, siger Torben Johansen om sit nye job.

Den nye servicechef kommer fra en stilling som projektleder i El:Con, hvor han har været projektleder på blandt andet elentreprisen på Skive Rådhus' nye tilbygning ’Den Blå Diamant’ og elentreprisen på et nyt stort kraftværk i Tjele. Udover solid erfaring med ledelse af større projekter trækker Torben Johansen på 10 års ledelsesmæssig erfaring fra jobbet som vedligeholdelseschef hos TMK A/S i Holstebro.

- Jeg er kommet godt i gang med det nye, men der er ingen tvivl om, at der ligger et arbejde foran mig i forhold til at lære kunderne at kende og bygge et mere solidt netværk op i lokalområdet. Heldigvis er der god hjælp at hente både fra den tidligere servicechef, som fortsat har sin daglige gang på HC Ørstedsvej 30, og serviceleder Jan Juul Jensen, som fortsætter i stillingen som serviceleder i afdelingen, slutter Torben Johansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187