23948sdkhjf

Nyt byggemarked på vej i Hedensted

Jem & Fix fortsætter ekspansionen og kan i foråret 2014 slå dørene op for et nyt byggemarked i østjyske Hedensted.
- Vi er meget glade for, at kunne løfte sløret for etableringen af en ny Jem & Fix-butik i Hedensted. Kontakten blev etableret første gang for mere end et år siden, og så er det jo rigtig dejligt, når alle brikker endelig falder på plads.

Det siger Søren Pedersen, direktør i projekt- og ejendomsudviklingsselskabet Wenbovej A/S, der står for udviklingen af en ny Jem & Fix-afdeling op Vejlevej 40 i Hedensted. Går alt som forventet, slår byggemarkedskæden til næste forår dørene op for en ny tømmerhandel og byggemarked på 835 m² med tilhørende varegård på 800 m².

- Projekteringsarbejdet er i fuld gang, og vi forventer at udbyde projektet i licitation om kort tid. Det har været en spændende opgave og med en beslutningsdygtig bygherre som Per har der været fremdrift i projektet hele vejen igennem, fortsætter Søren Pedersen.

Butikken bliver nærmeste nabo til Hedensted Caravan, hvor indehaver Per Simonsen glæder sig over udsigten til øget aktivitet i området:

- Vi har, trods en branchenedgang på cirka 75 procent, klaret de senere år med sorte tal. Med en kommende nabo som Jem & Fix, med et årligt kundeflow på op imod 125.000, vil det naturligvis smitte positivt af på os, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093