23948sdkhjf

Jorton vinder to nye entrepriser

Entreprenørvirksomheden Jorton har fået yderligere vind i sejlene med entrepriser på en skole og lufthavnsbyggeri i henholdsvis Billund og Esbjerg.
Jorton har vundet råhusentreprisen på fire nye hangarer og en administrationsbygning til helikopterselskabet Bel Air Aviation A/S i Esbjerg Lufthavn.

Hangarerne får et samlet areal på 2.350 m² og administrationsbygningen bliver på 985 m² i to etager. Entreprisen på godt 14 mio. kr. omfatter beton- og murerarbejde samt jordarbejder, kloakering og belægning.

Bygningerne er tegnet af Arkitekterne Vejen A/S.

Skolebyggeri i Billund
I Billund skal Jorton stå for råhusentreprisen på kommunens om- og tilbygning af BillundSkolen. Her skal der opføres en ny bygning på 2.200 m² i to plan og en tilbygning på 530 m² til den eksisterende skole samt ombygning af dele af den eksisterende skole.

Entreprisen er på næsten 12 mio. kr. Også her omfatter opgaven beton- og murerarbejde, jordarbejde, kloakering og belægning.

Skolebyggeriet er tegnet af Skala Arkitekter A/S i Horsens, og det skal stå færdig til maj næste år.

Pris og kompetencer
Områdechef Peter Storkholm i Jortons afdeling i Esbjerg er meget tilfreds med, at entreprenørfirmaet har vundet begge opgaver på prisen i skarp konkurrence med andre, samt at firmaet allerede er i gang begge steder:

- Gazellevirksomheden Bel Air har i bogstaveligste forstand fart på, så udfordringen med denne opgave er primært af tidsmæssig karaktér, idet vi skal være færdige med arbejdet den 1. april 2014, siger områdechef Peter Storkholm.

I midten af oktober vandt Jorton hovedentreprisen på opførelsen af Kirk Kapitals nye domicil i Vejle havn. Domicilet er tegnet af billedkunstneren Olafur Eliasson, og det specielle byggeri midt i havnebassinet har med bygherrens egne ord krævet en entreprenør med unikke kompetencer.

Læs mere: Kirk Kapital vælger entreprenør på nyt domicil.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125