23948sdkhjf

Tidligere MTH-direktør i spidsen for Carlsberg Byen

Jens Nyhus, tidligere koncerndirektør i MT Højgaard, afløser Lars Holten som administrerende direktør i selskabet bag udviklingen af den nye bydel på Carlsbergs tidligere bryggerigrund i Valby.
- Han er den rette profil til at lede udviklingsselskabet i den næste fase, hvor vi har fokus på at indgå nye aftaler med virksomheder, kultur- og undervisningsinstitutioner, investorer og privatpersoner, som ønsker at eje eller leje boliger og ejendomme i området.

Det siger bestyrelsesformand Flemming Borreskov om ansættelsen af Jens Nyhus som ny administrerende direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen. Han afløser Lars Holten med virkning fra den 1. november.

Jens Nyhus startede i 1992 i det daværende Højgaard & Schultz som projektleder. Han blev medlem af direktionen i MT Højgaard i 2005 og fratrådte i oktober 2012. I maj 2013 blev han udpeget som ny administrerende direktør i det nu konkursramte E. Pihl & Søn.

Glæder sig til rollen som projektudvikler
47-årige Jens Nyhus er oprindeligt uddannet murer og har senere gennemgået en uddannelse som teknikumingeniør på Ingeniørhøjskolen i Århus og en lederuddannelse på INSEAD. Forud for de mange års ansættelse i MT Højgaard-koncernen har han arbejdet både som murer og i et rådgivende ingeniørfirma.

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter med rollen som projektudvikler og bygherre og være med til at skabe et nyt, levende bykvarter i hjertet af København, siger Jens Nyhus.

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S blev en realitet, da Carlsberg Group i april 2012 etablerede selskabet sammen med Realdania, PFA, PenSam og Topdanmark. Selskabet videreførte de aktiviteter, som Carlsberg Ejendomme havde varetaget gennem flere år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078