23948sdkhjf

MJ Eriksson-konsortium vinder entreprise til 562 mio. kr.

Det dansk-tyske konsortium Eriksson - Züblin JV har fået en ordre på 18 km jordarbejde og en lang række konstruktioner til Banedanmarks nye bane København-Ringsted.
Det bliver et konsortium bestående af danske MJ Eriksson A/S og tyske Züblin A/S, der skal forberede etableringen af den del af Banedanmarks nye højhastighedsbane, der strækker sig fra Ishøj til Køge. Kontrakten på udbudspakke TP40 omfatter udover jordarbejde over 18 km blandt andet anlæg af 20 broer og 19 faunapassager samt en række dæmninger, støttemure og vejomlægninger langs strækningen.

Totalentreprisekontrakten med Eriksson - Züblin JV lyder på 562,3 mio. kr. og er dermed en af de helt store kontrakter på Danmarks første højhastighedsbane. Derfor glæder det anlægschef hos Den nye bane København-Ringsted, Jette Aagaard, at kontrakten er kommet i hus til en fordelagtig pris.

- Det er en stor dag for projektet, at vi nu underskriver én af vores absolut største kontrakter. Den lever både fuldt op til de tekniske krav og ikke mindst til de økonomiske mål for Den nye bane København-Ringsted, udtaler Jette Aagaard.

Igang tidligt næste år
Eriksson - Züblin JV forventer at begynde anlægsarbejdet i starten af 2014 og afslutte det inden udgangen af 2016.

Broerne på delstrækningen mellem Køge Bugt Motorvejens Ishøj-udfletning og Greve Centervej er ikke omfattet af denne kontrakt men udføres efter en anden kontrakt med Aarsleff Bane & Anlæg I/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171