23948sdkhjf

Sjællandsk satsning giver bonus

Maskinhuset A/S har fået gang i forretningen i Slagelse-afdelingen. Inden for det sidste år er servicebil nummer to og tre taget i brug.
For lidt over to år siden – 1. oktober 2011 – åbnede Maskinhuset A/S ny afdeling i Slagelse. Siden har der været fokus på salg og service af især Terex entreprenørmaskiner.

- Vi har gennem mange år haft gode, faste kunder på Sjælland, men efter vi åbnede afdelingen i Slagelse, har vi også fået tilgang af nye kunder. Vi er kommet meget tættere på det sjællandske marked, fortæller en tilfreds direktør Johnny Lauritzen fra Maskinhuset, som har hovedsæde i Lund ved Horsens og afdeling i Vissenbjerg på Fyn.

Service betyder alt
Inden for de sidste 12 måneder er salget af primært Terex-maskiner gået frem med 20 procent. Også på servicesiden er der fremgang.

- Vi har inden for det sidste år ansat en ny montør og en ny mekaniker, som hver har fået deres egen nye servicebil. Mekanikeren har fokus på værkstedet og kører derudover ud til kunderne, fx i perioder med spidsbelastning. Og vi kan mærke på vores kunder, at ordentlig, fleksibel og effektiv service betyder alt, siger Johnny Lauritzen.

Han uddyber, at yderligere assistance til serviceopgaver på Sjælland i en fart kan rekvireres hos den fynske afdeling.

Flere stumper på lager
På værkstedet er antallet af reservedele ligeledes vokset.

- Det betyder, at vores mekanikere i mange tilfælde kan gå i gang med at reparere maskinen, straks den bliver kørt ind på værkstedet, fordi vi nu har reservedelene. For kunderne betyder det, at de hurtigere får deres maskine igen. En af vores fornemmeste opgaver er jo at sikre så lav nedetid som muligt på kundens maskine, påpeger Johnny Lauritzen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094