23948sdkhjf

Største opgaven nogensinde til Iglsø Blik

Firmaet Iglsø Blik skal lave konstruktioner med hele 15 tons zink på Skive Vands nye vandværk – firmaets største opgave til dato.
Skive Vand er i færd med at få opført et nyt vandværk til Skive by på Jegstrupvej i Skive.

Firmaet Krüger står for totalentreprisen på opgaven, mens Niras er bygherrerådgiver på projektet og Cubo Arkitekter er arkitekt. En række lokale firmaer er dog også inddraget i opførelsen af det nye vandværk. Således er Kaj Ove Madsen entreprenør på byggeprojektet og benytter i den forbindelse en række lokale firmaer som underleverandører.

Blandt disse underleverandører er Iglsø Blik, som skal stå for arbejde med 15 tons zink på byggeriet. Det skriver Skive Folkeblad.

Voldsomt stigende interesse
- Det er den største ordre, vi nogensinde har vundet. Vi glæder os over så god en aftale, siger Jacob Nielsen fra Iglsø Blik til avisen.

Opgavens størrelse - 15 tons - understreges af, at firmaet normalt bruger 25 tons zink på et helt år.

Brugen af zink er vokset voldsomt det seneste årti, fortæller Jakob Nielsen, og henviser til, at blandt andet arkitekter er blevet opmærksomme på materialets kvaliteter.

Det nye vandværk i Skive bliver principielt udført som en fødevarevirksomhed, med et helt lukket system, med direkte iltning af vandet og lukkede filtre til rensning af vandet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079