23948sdkhjf

Byggefirmaer konkurs

To Myhlenberg-selskaber er taget under konkursbehandling, og 94 medarbejdere mister arbejdet.
- Det er en meget, meget trist dag for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, og vi har virkelig kæmpet for, at det skulle lykkedes at komme videre med vores totalentrepriseforretning gennem en rekonstruktion. Men vi må desværre erkende, at det ikke lykkedes at få enderne til at nå sammen.

Det skriver bestyrelsesformand og stifteren Søren Vangsted samt direktørerne Jørn Theilgaard og Henrik Vangsted i en pressemeddelelse efter selskaberne Myhlenberg Totalentreprise A/S og Myhlenberg Byggefirma A/S fredag morgen blev erklæret konkurs.

Hermed er hele driften ramt i byggefirmaerne, som bl.a. har totalentreprisen på et større byggeri på Strandlodsvej 59 på Amager.
Formelt er firmaet Søren Vangsted Vest A/S under rekonstruktion. Der er ingen ansatte. Ansatte i Myhlenberg Gruppen A/S forventes ligeledes opsagt.

Der er i forbindelse med konkursen stiftet et nyt selskab, Myhlenberg Byg Aps, som vil blive en mindre entreprenørforretning. Hermed er Myhlenberg tilbage ved udgangspunktet i 1969, da virksomheden blev stiftet.

Virksomhedens ledelse forklarer, at konkursen blev udløst af kombinationen af et marked, hvor priserne er presset i bund samt tab på to store entrepriser, som udviklede sig mere negativt end forventet. Oveni har virksomheden mistet penge på en ejendomsudvikler, der er gået konkurs.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078