23948sdkhjf

Skiftedag hos Præfa

Efter 16 år som fabrikschef på betonelementfabrikken Præfa i Østervrå går Poul Møldrup på pension ved årets udgang. Ny fabrikschef er den hidtidige økonomichef Ole Godtliebsen.
En epoke er ved at rinde ud hos betonelementfabrikken Præfa i Østervrå. Efter 16 år som fabrikschef og i alt 31 år i virksomheden har Poul Møldrup besluttet at gå på pension, når 2013 rinder ud.

Poul Møldrup har været med siden Præfas første årti med et ret beskedent produktionsanlæg og et fåtal af kunder. Han har således oplevet, hvordan virksomheden gennem blandt andet opkøb af betonelementfabrikker i Polen og Tyskland er vokset og har konsolideret sig og udbygget sin position på markedet.

Siden sommerferien har Poul Møldrup gradvist trukket som fra virksomhedens ledelse og har som konsulent medvirket til at sikre en glidende overgang til ny ledelse.

Ny fabrikschef er Præfas hidtidige økonomichef Ole Godtliebsen, der også er en mand med et indgående kendskab til både virksomheden og branchen. Han har de seneste 28 år haft ansvaret for Præfas økonomi.

Optimeringssamarbejde med Dansk Byggeri
Præfa er som en af få virksomheder i sin branche kommet gennem finanskrisen uden store underskud. Man fik hurtigt tilpasset forretningen og har haft overskud alle år, bortset fra et mindre underskud i 2009.

Det seneste års tid har Præfa oprustet i både konstruktionsafdelingen, salget og markedsføringen, så man er klar til yderligere vækst. Samtidig er virksomheden i gang med projekt ”Bedre bundlinje”, hvor man i samarbejde med Dansk Byggeri effektiviserer og optimerer produktionen og forretningsgangene med henblik på endnu større konkurrencedygtighed.

Præfa, der har omkring 50 medarbejdere, har i Poul Møldrups tid leveret en meget stor del af de nyopførte landbrugsbygninger i Nordjylland, ligesom det er blevet til et stort antal leverancer inden for bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri i mange afskygninger.

Skiftet af fabrikschef markeres med en reception fredag 1. november i Østervrå Kulturhus, Bredgade 6-8 i Østervrå.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079