23948sdkhjf

Venti bag lufttæpper i 29 Silvan-butikker

Som led i arbejdet med bæredygtighed og arbejdsmiljø har 29 af byggemarkedskæden Silvans butikker fået nye lufttæpper fra Venti.
- Som et led i at opnå de nye målsætninger har vi valgt at montere lufttæpper på de 4 x 4 meter store porte i vareindleveringen i størstedelen af vores ældre Silvan- butikker. Vi har samtidig et ønske om kontinuerligt at forbedre arbejdsmiljøet for vores ansatte, hvilket de nye lufttæpper kan medvirke til, siger teknisk chef fra Silvan, Per Lykkegaard, i en pressemeddelelse fra Venti.

Salgsingeniør Jasper Nielsen fra Venti forklarer, at man til byggemarkedskæden har leveret Ratiovent lufttæpper. Indblæsningssystemet heri udnytter Venturi-princippet, som effektmæssigt langt overgår de traditionelle lufttæpper med indblæsning via lameller.

Sammenlignet med et traditionelt system kræves der betydeligt mindre luft og dermed mindre energi. Den årlige besparelse på energiforbruget hos Silvan forventes hermed at blive ca. 70.000 kWh pr. lufttæppe. Lufttæppet har gennemsnitligt en levetid på 20 år, og vil således typisk være tilbagebetalt i løbet af to-tre år.

Mange års samarbejde
Allerede tilbage i 2010 leverede Venti det første lufttæppe til Silvan. Det var til butikken på Daugbjergvej i Aarhus. Per Lykkegaard var også ansvarlig for valget af Venti som leverandør på daværende tidspunkt.

- I forbindelse med valget af Venti var vi på besøg hos dem, og så lufttæppet i drift. Her viste bl.a. en røgtest, hvordan lufttæppet fungerer i praksis. Det var meget overbevisende, og jeg har fra dag ét haft store forventninger til lufttæppets effekt. Og butikkerne bekræfter i dag, at de oplever en mærkbar forskel, når lufttæppet kører, siger Per Lykkegaard

Det var således også baggrunden for, at Venti fik lov at byde ind på udskiftningen af lufttæpper i de ældre Silvan-butikker, og i dag er en fast del af kædens byggeprogram.

Silvan- kæden er en af landets største byggemarkedskæder og har 40 butikker fordelt over hele Danmark. Silvan er en del af schweiziske Wolseley, som har en målsætning for de kommende to år om bl.a. at reducere CO2 udledningen med 7,5 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094