23948sdkhjf

Nyt liv i gammel Invita-fabrik

Leif Nygård, der i sin tid stiftede Invita, er tilbage med en ny virksomhed, der vil producere badeværelser for køkkenfabrikkerne.
Invita-stifter Leif Nygård er tilbage på Fabriksvej 15 i Bording, som dannede rammen om produktionen af Invita-køkkener indtil 2009, hvor Nobia flyttede produktionen til sin fabrik i Ølgod.

Senest har den 3.500 m² store ejendom været lejet ud til Furncom, men da møbelvirksomheden gik konkurs i juli måned, stod den igen tom. Leif Nygård ejer bygningen og tog herefter en hurtig beslutning. Han købte maskiner og varelager ud af konkursboet og stiftede virksomheden Badplusbolig.

- Hvis du havde spurgt mig i 2009, eller bare for et år siden, så havde jeg svaret ”Jeg kommer ikke tilbage til Bording”. Men nu var muligheden og lysten der, siger Leif Nygård til Herning Folkeblad.

Han havde første arbejdsdag den 11. september og beskæftiger indtil videre fem medarbejdere. Leif Nygård forventer, at virksomhedens hovedfokus bliver produktion af badeværelser, men konceptet er endnu ikke helt på plads. Det ligger dog fast, at han ikke ønsker at skabe ’et nyt Invita’.

- Vi vil bygge fabrikken op som en samarbejdende virksomhed. Det vil sige, at vi ikke skal have vores eget brand. Min erfaring er, at køkkenfabrikkerne ikke har fokuseret så meget på baddelen, så vi vil tilbyde at producere badeværelser i deres navne, forklarer Leif Nygård til Herning Folkeblad.

Leif Nygård ønsker desuden at flytte sit firma Vindfeld Biler A/S til adressen i Bording.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079