23948sdkhjf

Sjællandsk millionprojekt: Fire entreprenører kæmper om 17 kilometer kloakrør

Sorø Forsyning har prækvalificeret fire entreprenører til at udføre det 90 mio. kr. store kloakeringsprojekt, som indebærer anlæg af 17 km regn- og spildevandsledninger over op til tre faser

Det bliver enten Arkil, MJ Eriksson, Nordkysten og JHH, der løber med  kloakeringsopgaven, som Sorø Forsyning udbød i sidste måned.

Entreprenørerne er nemlig de fire prækvalificerede til infrastrukturprojektet i Ruds Vedby, som har til formål at separere spildevand fra regnvand. Et projekt, der har en værdi af 90 mio. kr.

Det skriver Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter. 

Projektet omfatter anlæg af omkring 17 km regn- og spildevandsledninger samt relevante jord- og reetableringsarbejder. Den samlede entreprise er planlagt som en hovedentreprise, der involverer omfattende gravearbejder, også i forurenet jord, samt koordinering med andre ledningsejere.

For at undgå at forstyrre den lokale trafik for meget, er projektet struktureret til at kunne udføres i op til tre faser over en tidsramme på tre år.

Sorø Forsyning kan beslutte at forlænge projektet med yderligere faser efter hver faseafslutning eller stoppe det uden yderligere varsel. Entreprenøren skal have tilstrækkelig intern kapacitet til at håndtere eventuelle tidsforskydninger.

Der er indført en stand-still-periode, som forventes at udløbe den 22. november 2024. En sådan stand-still-periode medfører, at ordregiveren i form af Sorø Forsyning tidligst må indgå kontrakten med den valgte tilbudsgiver, efter denne periode er udløbet.

Arbejdet er planlagt til at starte med første etape fra 10. december 2024 og forløbe frem til 1. september 2025.

Bygherren har mulighed for at forlænge projektet med anden etape, der vil strække sig fra 1. september 2025 til 1. september 2026, samt tredje etape, som kan finde sted fra 1. september 2026 til 1. september 2027.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078