23948sdkhjf

Entreprise til over 100 millioner kroner på trapperne

Boligforening vil opføre 57 lejligheder i et nyt boligområde i Næstved

Postfunktionærernes Andels-boligforening (PAB) er på vej med en opgave til et trecifret millionbeløb: Opførelsen af boligforeningens første boliger i Næstved.

Der er tale om 57 nye boliger i den nye bydel Stenlægegård.

- Vi forventer at kunne offentliggøre udbuddet i midt oktober, så selve byggeriet kan gå i gang i februar 2025, siger bygge- og udviklingschef i FA09, Torben Hangaard Nielsen, i en pressemeddelelse:

- Byggeriet indeholder både lejligheder og rækkehuse og har en samlet entreprisesum på over 100 mio. kr., så det bliver et rigtig stort projekt, som vi ser frem til at komme i gang med.

Stenlængeområdet i Næstved

Stenlængeområdet, hvor PAB har byggeplaner, er et nyt boligområde beliggende i den nordøstlige del af Næstved.

Her skal blandt andet opføres en ny kommunal daginstitution. 

Foruden PAB har udvikleren Maycon købt tre parceller i området, hvor der planer om samlet 146 boliger fordelt på lejligheder og rækkehuse. Også BoligNæstved har byggeplaner i form af 43 nye almene boliger ved Stenlængegård.

Da Næstved Byråd i maj måned godkendte skema A og dermed gav tilsagn om støtte til byggeriet, var projektets samlede anskaffelsessum anslået til 113 mio. kr.

Opførelsen af de nye lejemål ventes at blive udbudt som en totalentreprise, der skal opføres i to etaper.

Totalentreprise 

I PAB forventer man at kunne byde de første beboere velkommen i efteråret 2026.

- Vi har længe gerne ville udvide vores boligsortiment til netop Næstved og omegn, fordi vi ser stort potentiale i Næstved, siger Nikolaj Jørgensen, der er formand i PAB og FA09.

De nye boliger bliver både lejligheder og rækkehuse med mellem et - fire værelser, og skal ifølge planerne bygges i klynger med og grønne gårdrum. Mellem klyngerne skal der etableres torve og pladser, og der kan anlægges fælleshus, legepladser og grønne områder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125