23948sdkhjf

En måned efter fyring: Håndboldlegende får nyt job i byggebranchen

”Simpelthen en god forretning for virksomheden,” begrunder direktør ansættelsen af tidligere toptræner Jan Pytlick i rollen som coach

Han har tidligere ført det danske kvindelandshold i håndbold til tops ved OL og Europamesterskabet. Nu skal Jan Pytlick, i rollen som coach, hjælpe projektudviklingsvirksomheden AG Gruppen med at fastholde og videreudvikle kulturen.

- Vi oplever stadigt stigende søgning fra spændende samarbejdspartnere, som forudsætter, at vi vokser som virksomhed. Men det må ikke være på bekostning af vores DNA, som blandt andet er, at vi holder vores aftaler og har et stærkt samarbejde både i og udenfor virksomheden, siger Morten Møller Iversen, der har titel af driftsdirektør, i en pressemeddelelse om ansættelsen.

Jan Pytlicks arbejdsopgaver vil primært bestå af deltagelse i centrale rekrutteringer og coaching af medarbejdere, ledere og ledergrupper med fokus på organisationskulturen.

- Jeg er ydmyg overfor opgaven og skal selvfølgelig bruge tid at komme helt tæt på medarbejdere og ledere, men jeg er også sikker på, at jeg kan bidrage til den videre succes med min erfaring i at udvikle holdspillere, siger Jan Pytlick.

Simpelthen en god forretning

Fra AG Gruppen lyder det også, at man mærker den intensive konkurrence om dygtige medarbejdere og derfor ser aftalen med den tidligere toptræner som en investering, der skal styrke virksomhedens position i kampen om gode kolleger.

- Vi har besluttet at foretage den her investering i vores medarbejdere, fordi vi vurderer, at det er en fremragende udviklingsmulighed for dem og simpelthen en god forretning for virksomheden, forklarer Morten Møller Iversen.

- Hvis vi stadig skal være konkurrencedygtige, kræver det, at vi fortsat har de dygtigste ledere og medarbejdere. Vi kan mærke at de efterspørger individuel sparring og udvikling som enhed, tilføjer han.

Ansættelsen bliver annonceret blot en måned efter, at

Med jobbet hos AG Gruppen bliver Jan Pytlick i feltet omkring bygge- og anlægsbranchen, som han trådte ind i for et år siden, da han blev hyret til at udvikle og coache medarbejdere i entreprenørvirksomheden S. Guldfeldt Nielsen A/S.

Efter knap et år var det dog slut med at dyrke vindermentalitet, målrettethed og skabe en kultur i det cirka 240 medarbejdere store firma. Hans stilling ophørte denne sommer. 

S. Guldfeldt Nielsen har været igennem en række ændringer. Blandt andet blev der i april sat et nyt hold i topledelsen, efter en større udrensning, der startede i begyndelsen af året. 

Udrensningen fortsætter: Nu er håndboldlegende fortid hos fynsk entreprenør

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062