23948sdkhjf

Involver Nordisk Fundering tidligt og styrk dit byggeprojekt

Hvorfor ser vi ikke tidlig entreprenørinddragelse i anlægsprojekter oftere? Selvom fordelene er åbenlyse, hænger vi måske stadig fast i velafprøvede, men ofte fastlåste, samarbejdsformer. Vi ønsker alle det bedste for vores projekter, og netop derfor giver det mening at tænke nyt.

Specialfunderingsentreprenøren Nordisk Fundering, som en ny aktør i branchen, vil gerne åbne dørene tidligere i processen. Vi ser ikke det tidlige samarbejde som et spørgsmål om manglende tillid, men snarere som en mulighed for at bringe vores erfaring i spil fra start – til fordel for alle parter. Når vi allerede skal samarbejde, hvorfor så ikke begynde i det øjeblik, hvor vi sammen kan sikre den mest optimale løsning?

Funderingsnørder til tjeneste

”I bund og grund er vi en flok funderingsnørder. Vi kender kompleksiteten i de enkelte elementer og kan udpege, hvor i projektets dele indenfor fundering, der er behov for vores inddragelse; om det er tidsoptimering, risikoafdækning eller et kvalitetsløft i løsningenerne, vil vi samarbejde om at optimere det pågældende projekt. Ikke kun fordi det kan gavne økonomien og kvaliteten, men også fordi det skaber grobund for et godt samarbejde fremadrettet,” siger Jesper Fønss Bach, som er ejer og administrerende direktør i Nordisk Fundering.’

"Nordisk Fundering var med til etableringen af en parkeringskælder i et boligområde i Aarhus. Vi oplevede et samarbejde, der var åbent, ærligt og hurtig til handling. Ved at involvere dem tidligt kunne vi sikre, at arbejdet kom godt fra start. Deres ekspertise gjorde det muligt at finde og finjustere de rette funderingsmetoder til projektet, hvilket var særligt vigtigt i de tæt bebyggede områder. Det sparede os tid og reducerede omkostninger og projektet blev afsluttet til tiden og inden for de økonomiske rammer", fortæller Nordin Naciri, direktør i C-Bolig

Bygget på gode relationer

Nordisk Fundering ønsker at bringe vores erfaring i spil tidligt i processen, så vi sammen kan undgå potentielle omprojekteringer og sikre, at projektet forløber, så gnidningsfrit som muligt.

”Selvom Nordisk Fundering er vokset betydeligt siden vi startede i 2023, så er vi stadig en forretning, der står og falder med tillidsfulde relationer og et stærkt renommé. Hvorfor vi gerne vil ind i et projekt i de indledende faser. Det skaber bare et godt fundament – både på byggepladsen og i samarbejdet med alle parter – fordi vi får vist vores værd som samarbejdspartner og får opbygget en stærk og langvarig relation,” siger Jesper.

Vi hjælper fra start til slut

Når vi er en del af et projekt, kan vi tilbyde rådgivning og design af din funderingsløsning. 

Vi tilbyder de gængse ydelser inden for fundering såsom jordankre, spuns, byggegruber samt hjælp til design- og ingeniørarbejde, geotekniske boringer og grundvandssænkning. Derudover kan vi være behjælpelige med den indledende planlægning, beregninger, prissætning, CO2-regnskaber, geoteknisk gennemgang og analyse og til slut udførelsen.

Dermed involverer vi os i dit projekt og hjælper det helt i mål. Vi tilbyder kunder beregning af udledningsaftryk i projektets livscyklus, og samtidig arbejder vi på at lave energibesparende løsninger og vælge bæredygtige materialer uden at gå på kompromis med den mulige kvalitet, hvad angår valg af materialer og udførelse.

Står du med en opgave inden for specialfundering, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak.

Faktaboks:

Hos Nordisk Fundering leverer vi en række funderingsløsninger til alle byggeprojekter i hele landet. Vi er specialister med mange års erfaring fra branchen – og vores primære fokus er specialfundering.

Desuden har vi meget fokus på at skabe en grønnere specialfundering til store byggerier samt at sikre os, at vi er en god arbejdsplads, der altid kan tiltrække og fastholde dygtige mennesker med gode kompetencer.

Vi råder over en moderne maskinpark, der bl.a. består af fem nye ankerigge.

Web: Nordiskfundering.dk

Brochure: www.sebrochure.dk/Nordisk-Fundering/WebView/

LinkedIn: www.linkedin.com/company/nordisk-fundering

Kilde: Nordisk Fundering

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078