23948sdkhjf

Nyt projekt binder Løkken til havet

Løkken Moleleje, der er udvalgt som udviklingsprojekt under Realdanias kampagne Stedet Tæller, skal danne grundlag for nye aktiviteter i moleområdet og styrke sammenhængen mellem by og hav.
Projektet giver Løkken og Hjørring Kommune en enestående mulighed for at arbejde målrettet med det stedbundne potentiale i området omkring Løkken Læmole. Løkken Moleleje skal således forbinde by og hav i et markant arkitektonisk greb.

Projektet skal skabe grundlag for nye rekreative aktivivteter i moleområdet og være et eksempel på, hvordan tilførsel af nye elementer og bygninger kan spille sammen med strand- og klitlandskabet på en ny, nænsom og visionær måde.

Programmet Løkken Moleleje omfatter en renovering af Løkken Læmole, der fremtidigt skal rumme såvel en erhvervsmæssig anvendelse som en rekreativ zone, etablering af nye faciliteter, der understøtter rekreation og friluftsliv samt en forskønnelse af eksisterende erhvervsbygninger m.m. i moleområdet.

Hjørring Kommune har derfor indledt licitation på totalrådgivning for Løkken Moleleje. Opgaven omfatter totalrådgivning i form af landskabsarkitekt-, arkitekt- og ingeniørrådgivning.

Fristen for at afgive bud på licitationen er den 26. september 2013.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094