23948sdkhjf

Hauge Gruppen får ny teknisk direktør

Hauge Gruppen ansætter erfaren leder i stillingen som teknisk direktør. Han skal styrke den voksende synergi imellem selskabets afdelinger samt positionen på markedet.
Valget af ny teknisk direktør i Hauge Gruppen er faldet på den 50-årige Jesper Karlsen, der kommer fra en stilling som sektionsleder i Persolit Entreprenørfirma. Det skriver Hauge Gruppen på firmaets hjemmeside.

Med Jesper Karlsen får Hauge Gruppen en leder med mange års erfaring inden for entreprenørbranchen. Han har i løbet af de sidste 11 år haft ledelsesmæssigt ansvar for to afdelinger i henholdsvis Munkebo og Vejle, hvor opgaverne har haft både nationalt og internationalt fokus.

- Det er den bedste kandidat, der har fået jobbet. Jesper Karlsen har de kompetencer og den erfaring, som stillingen hos Hauge Gruppen kræver, siger administrerende direktør, Steffen Andreasen.

Håndværket i orden
Udover en maskinmesteruddannelse og Ingeniørernes Lederuddannelse har Jesper Karlsen også håndværket i orden - som uddannet klejnsmed. Han ser dog frem til at sætte sine strategiske og ledelsesmæssige kompetencer i spil hos Hauge Gruppen.

- Jeg glæder mig til at blive en del af en veldrevet og leveringsdygtig virksomhed, der er kendt for sin høje kvalitet og sit solide fokus på kunden, siger Jesper Karlsen.

- Der er en masse forskellige projekter, kompetencer og muligheder i Hauge Gruppen. Det bliver spændende at forstærke synergien mellem afdelingerne.

Jesper Karlsen skal stå for den daglige drift og produktion i Hauge og Hygind Smedie, VVS, EL, Energi og i administrationen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.656