23948sdkhjf

De skal bygge 153 rækkehuse for ny udvikler

Velkomn annoncerede i maj store planer for selskabets første projekt, Lysholm Have. Nu er der sat navn på samarbejdspartner

Det bliver Huscompagniet, der skal stå for at opføre ejendomsselskabet Velkomns første projekt.

Det afslører parterne i en pressemeddelelse, hvor der lægges op til flere mulige samarbejder.

I første omgang drejer det sig dog om projektet Lysholm Have i sydsjællandske Haslev, hvor de første af i alt 153 boliger forventes at stå klar til indflytning næste år.

- Vi kunne ikke forestille os en bedre samarbejdspartner end HusCompagniet, som er en respekteret husbygger med et formidabelt renommé i hele branchen. De har bygget mere end 28.500 kvalitetsboliger og er garant for at levere på alle vores ønsker. Derfor var det et nemt valg, udtaler Peter Uldall Borch, der sammen med den engelske kapitalfond Matter Real Estate står bag Velkomn.

Lysholm Have får boligenheder på 65-125 m2 og henvender sig altså til både singler, par i etableringsfasen, børnefamilier og seniorer, og området vil være præget af grønne åndehuller, legepladser og aktivitetsområder, som skal understøtte det lokale fællesskab og sammenhold, oplyser selskabet.

Et stærkt strategisk match

Ifølge både Velkomn og HusCompagniet har processen omkring projektet i Haslev vist, at de to virksomheder har et stærkt strategisk match, og man er derfor også i dialog om andre mulige samarbejder.

- Vi er glade for, at vi kan indlede dette samarbejde med Velkomn. Aftalen er nemlig endnu et vigtigt skridt mod vores ambition om at være den foretrukne partner til udvikling og opførelse af attraktive rækkehusprojekter for de største og mest professionelle investorer i Danmark, siger Martin Ravn-Nielsen, CEO, HusCompagniet.

Han fortæller, at produktionen kommer til at foregå på virksomhedens egen fabrik.

- Det sikrer en unik ensartethed og høj kvalitet, og samtidig giver det en smidighed i produktionen, fordi den er skalerbar, afslutter Martin Ravn-Nielsen.

De foreløbige LCA-beregninger indikerer, at Haslev-projektet kan opnå lavemissions-status i forhold til de nuværende grænseværdier. Træ kommer til at indgå som kernekomponent i både arkitekturen og konstruktionen af det nye rækkehusbyggeri og bidrager til et reduceret CO2-aftryk sammenlignet med konventionelle materialer.

De to virksomheders fælles fokus på at bygge ansvarligt har været medvirkende til at betrygge begge parter i værdien af et længerevarende samarbejde, lyder det fra Peter Uldall Borch.

- HusCompagniet kommer ind i det her samarbejde med en enorm viden og erfaring som husbygger, og vi kommer med en lang erfaring inden for god service, udlejning og drift. Samtidig deler vi ambitionen om at bygge huse af høj kvalitet med materialevalg, der også er truffet med husenes klimapåvirkning for øje. Det er alle parametre, der har været særdeles vigtige i valget af samarbejdspartner, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063