23948sdkhjf

Aarhus-ingeniør overtager rådgiver

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Spangenberg & Madsen overtager størstedelen af aktiverne i Dansk Energi Management A/S, også kendt som DEM, efter en rekonstruktionsproces

Den 120 år gamle rådgivervirksomhed Spangenberg & Madsen udvider forretningen.

I en pressemeddelelse oplyser ingeniørvirksomheden, at man overtager størstedelen af aktiverne i Dansk Energi Management – også blot kendt som DEM – som dermed bliver et datterselskab hos Spangenberg & Madsen.

- Vi er glade for, at rekonstruktionsprocessen for DEM er afsluttet på den bedst tænkelige måde, så størstedelen af deres aktiviteter kan fortsætte som hidtil. Vi er nu endnu flere kollegaer og associerede eksperter med en enormt høj faglighed i samme kollegafællesskab, siger adm. direktør i Spangenberg & Madsen i pressemeddelelsen.

Den hidtidige adm. direktør i DEM, Jørn Lykou, fortsætter i en stilling som direktør for den internationale forretning, oplyses det.

- Opkøbet markerer et nyt og lovende kapitel for os i DEM – og også for Spangenberg & Madsen. Vores virksomhed vil fortsat operere under navnet DEM under et nyt CVR-nummer, siger Jørn Lykou.

Spangenberg & Madsen er et af landets ældste rådgivende ingeniørfirmaer og tilbyder blandt andet rådgivning inden for byggeri, infrastruktur, industri, brand, sikring og dokumentation.

Med opkøbet af DEM lyder det nu, at koncernen også vil tilbyde bæredygtighedsrådgivning, energieffektivisering og teknikrådgivning.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093