23948sdkhjf

Håndværkere viser vand- og energiløsninger

Den 21. september møder lokale virksomheder op til Energi- og boligmesse i Skelund-Veddum Hallen.
Lokale virksomheder og håndværkere har meldt sig på banen ved energimessen. Her fortæller de besøgende om besparelser og at tænke smarte vand- og energiløsninger ind i sit hus, skole, hal eller forretning.

Besøgende kan se termografifotos af huse, høre om muligheder for at efterisolere, om pillefyr, solvarme og solceller, ventilation, styring af lys og varme og meget mere. Det er også muligt at høre om finansiering af energitiltag, om ejendomshandel og husværdier samt om at aflæse forbrug automatisk og få personlig energirådgivning. Der vil være spændende korte oplæg i løbet af messen, der løber fra 11-15.

Skelund-Veddum området er udvalgt blandt flere til at få foretaget et gratis energitjek af to huse. Energitjenestens rådgivere gennemgår i løbet af dagen fælles besøg i to udvalgte huse med interesserede gæster. Gennemgangen er grundig og varer ca. en time. Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Interesserede i området kan også få en rådgiver med hjem på et kort besøg, hvis der er brug for at kigge på f.eks. vinduet, isoleringen eller lignende.

Energi- og boligmessen afholdes i Skelund-Veddum Hallen lørdag den 21. september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078