23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Industri
Forskningspolitisk chef i Dansk Industri, DI, Charlotte Rønhof, er udnævnt til underdirektør og får ansvaret for DI's politik inden for forskning, uddannelse og mangfoldighed. Sideløbende varetager hun en række bestyrelsesposter og sidder blandt andet i bestyrelsen for Dansk Design Center, Index, professionshøjskolen Metropol, Danfoss Universe Fonden og Experimentarium (kilde: Børsen).

DI er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for omkring 10.000 virksomheder i Danmark.

DLH A/S
Fredrik Magnusson (46) er ansat som nordisk retail director og bliver dermed ansvarlig for forhandlersalget i Norden. Fredrik Magunsson kommer fra Inwido i Sverige, hvor han var adm. direktør for Outline Vinduer.

Ole Juul Kirkeby er desuden udnævnt til nordisk industry director, hvormed han bliver ansvarlig for industrisalget i Norden. Ole Juul Kirkeby kommer senest fra en stilling i DLH som markedschef/Danmark.

DLH er en børsnoteret dansk koncern, der siden 1908 har handlet med træ og træprodukter fra hele verden.

Enemærke & Petersen
Anette Storm er ansat som ny direktør i E&P Vest er uddannet bygningsingeniør, suppleret med en diplomuddannelse i ledelse, og kommer senest fra en stilling som administrerende direktør i Hustømrerne A/S.

Læs også: Enemærke & Petersen opruster i vest

Eurodan-Huse
Siggi Strandeng, 42 år, er ansat som afdelingsleder for Eurodan-Huses nye udstilling og kontor i Aalborg. (Kilde: Børsen)

Læs også: Ny leder ved Eurodanhuse i Nordjylland

Grontmij
Nicolai Russell Fiedel, 26 år, er ansat som ingeniør i Water, hvor han primært skal arbejde som projektingeniør på opgaver inden for renseanlæg og afløbsteknik (kilde: Børsen).

Grontmij er en rådgivende ingeniørvirksomhed med ekspertiser inden for bæredygtigt byggeri, energi, veje, letbaner og vand.

Marius Pedersen A/S
Jérôme Marie Didier Le Conte, Frankrig er udtrådt af bestyrelsen, mens Francois Louis André Bertreaum, Frankrig er indtrådt som næstformand for bestyrelsen (kilde: Børsen).

Aktiviteterne i Marius Pedersen omfatter indsamling, transport, sortering, afsætning og genvinding af fast og flydende affald fra erhverv, industri, institutioner, husholdninger og kommunale genbrugspladser. Marius Pedersen har desuden en entreprenørafdeling.

Orbicon A/S
Bent Simonsen, koncerndirektør i Det danske Hedeselskab er tiltrådt som formand for bestyrelsen og Frants Erich Bernstorff-Gyldensteen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen (kilde: Børsen).

Orbicon er et rådgivende ingeniørfirma inden for miljø, byggeri og forsyning.

Peri A/S
Carl Heathcote, Torben Kim Dahl-Olsen og Martin Schlecker har afløst Alexander Heinz Schwörer, Christian Schwörer og Peter Rübel i bestyrelsen for Peri (kilde: BiQ).

Peri leverer forskalling, stillads og understøtning til byggeriet.

Plougmann & Vingtoft a/s
Kim Heshe er udtrådt af bestyrelsen, mens Annette Lindgreen er indtrådt som medlem af bestyrelsen (kilde: Børsen).

Plougmann & Vingtoft er et europæisk IPR-konsulentfirma, der operer med opstartsfirmaer såvel som store multinationale virksomheder inden for alle industrier.

Rum A/S
Marianne Kjerkegaard Kristensen, 48 år, er ny administrerende direktør. har siden 2007 været tilknyttet Rum som regnskabs- og administrationschef og afløser Hanne Flø Stig, der fortsætter som senior-bygherrerådgiver.

Lars Bonderup Bjørn, 44 år, cand. oecon. og Ph.d. i strategi og ledelse, er udnævnt som ny bestyrelsesformand. Claus Jensen, 36-årig arkitekt og ansat i Rum siden 2011, er indtrådt i partnerkredsen.

Læs også: Ny ledelse hos arkitektfirmaet Rum
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078