23948sdkhjf

Godkendte pavilloner til Vig Hallen

Efter en brand var det svært for Odsherred Kommune at finde pavilloner til omklædning og bad med BR10 godkendelse. Løsningen kom fra Pitzner.
Der var flere, der gerne ville levere omklædningsrum til Vig Hallen, da den var brændt og skulle erstattes af en midlertidig telthal samt bad og omklædningsrum i pavilloner.

- Den første leverandør, vi havde på banen, kunne ikke leve op til BR10 kravene, som også gælder for midlertidigt byggeri, når det skal stå mere end tre måneder. Derefter havde vi andre inde over, men først da Pitzner kom på banen, blev udfordringen løst, fortæller bygningskonstruktør Stanley Bo Petersen fra Odsherred Kommunes Ejendomsteam under afdelingen for ejendomme og byggeri.

Der er tale om 196 m2 dame og herre omklædningsrum med tilhørende badefaciliteter samt mødelokale. Det ser ud til, at en ny hal står klar omkring slutningen af 2015.

- Ud over den hurtige opstilling af pavillonerne har Pitzner efterfølgende leveret en handicapadgang og en brandbeklædning, klasse I, fordi der var problemer med afstandsforholdene. Begge dele havde Pitzner gode løsninger på, og de blev løst omgående, da vi blev opmærksomme på behovene, siger Stanley Bo Petersen, og tilføjer, at leverandørens folk helt præcist kendte myndighedskravene til denne type byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094