23948sdkhjf

Vil løfte tonstunge vinduer i ind- og udland

Nordjyske Smart Lift er klar til at fortsætte væksten med lancering af en ny terrængående lift, der kan håndtere vinduer på op mod et ton.
Smart Lift ApS. fra Nykøbing Mors vil sætte nye standarder med sin nye ”SmartLift SL 780 Outdoor Giant”, der kan håndtere de helt store vinduer ved nybyggeri eller renoveringsarbejder.

- Den nye lift er en videreudvikling af ”SmartLift 380 SL Outdoor”, som vi har fået meget anerkendelse for både i Danmark og på eksportmarkederne. Den nye model er større og med kraftigere dimensioner, men den er opbygget og udviklet i direkte forlængelse af vores kendte model, siger indehaver Nicolai Tange Jørgensen.

Udviklingen i moderne byggeri går mod større og større vinduespartier, og samtidig er 3-lags glas blevet mere almindeligt. Med væsentligt tungere vinduespartier, er der brug for nye typer af udstyr til at håndtere vinduerne sikkert og præcist. Disse krav imødekommer Smart Lifts nye løsning, og Nicolai Tange Jørgensen har derfor også store forventninger til liftens salgspotentiale. Direktøren fremhæver i den forbindelse, at de første forudbestillinger blev lagt allerede sidste år, da Smar tLift første gang fortalte om sin nye model, der er udviklet i dialog med håndværkere og relevante eksperter inden for arbejdsmiljø.

Et stort uudnyttet potentiale
Nicolai T. Jørgensen og Vækst-Invest Nordjylland overtog Smart Lift i efteråret 2012 og har siden skabt kraftig vækst – ikke mindst som følge af et stærkt øget eksportsalg og introduktion på flere nye markeder.

Virksomheden har i løbet af de seneste ni måneder solgt sine produkter til kunder i England, Tyskland, Norge, Sverige, Belgien, Holland, Frankrig og Finland i Europa samt til Panama, Peru, Chile i Mellemamerika og Sydamerika. Det er også blevet til en ordre i Moskva i Rusland til en specialopgave til udskiftning af vinduespartier ligesom ordren til den engelske kunde skal benyttes til specialopgaver i Heathrow lufthavn. Eksportandelen af omsætningen forventes i indeværende regnskabsår at blive over 95 procent

- Jeg forventer, at væksten forsætter i de kommende år, da vi med succes har øget antallet af forhandlere world-wide i løbet af de sidste ni måneder. Vi forventer i det næste regnskabsår at få hul på blandt andet markederne i Nordamerika og Australien igennem aftaler med forhandlere på disse markeder, siger Nicolai Tange Jørgensen.

Fra 2010/11 til 2011/12 blev resultatet på bundlinjen øget fra 1,8 til 3,3 mio. kr., og med sit store fokus på ekspansion og produktudvikling forventer Smart Lift at fortsætte den positive udvikling i de kommende år.

- Smart Lift har, især på eksportmarkederne, et stort uudnyttet potentiale, siger Per S. Andreasen, der indtrådte som bestyrelsesformand den 1. juni.

Smart Lift er også blevet styrket på salgsområdet, hvor Martin Kielgast Jacobsen siden foråret har været ansat til at servicere det danske marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093