23948sdkhjf

Glostrup Park Hotel udvider med 6.400 m2

10 år efter den seneste udvidelse, der næsten fordoblede kapaciteten, sætter Glostrup Park Hotel nu gang i et nyt byggeprojekt: Et konferencecenter og 54 hotelværelser.
Projektets 1. etape - et konferencecenter i den tilstødende park - bliver på i alt 2.800 m2 og står færdig i foråret 2014. Umiddelbart herefter vil der blive sat gang i 2. etape – en værelsesfløj i tre etager på 3.600 m2 i tilknytning til det eksisterende hotel. Denne etape er færdig i foråret 2015.

Ifølge Mikael Melander, adm. direktør for Glostrup Park Hotel, har man valgt at sætte gang i projektet nu, da det stadig er forholdsvis billigt at bygge, og man har en stærk efterspørgsel fra kunderne:

- At det er gunstigt at bygge nu, betyder dog ikke at byggeriet bliver billigt. Vi bygger eksklusivt med eksempelvis kobbertage og naturstensgulve, ligesom haveanlæggene anlægges med chaussésten og cortinstål. Vore gæster skal have en oplevelse af, at det er noget særligt at være her. På samme måde bliver værelsesgangene lidt bredere og hotelværelserne noget større end sædvanligt i Danmark.

Restaurant La Cocotte og det tilhørende Enoteca beholder sin nuværende placering, men får en ansigtsløftning og en mindre udvidelse.

Når det hele står færdigt råder Glostrup Park Hotel over 211 værelser, 2 restauranter, bar og 26 mødelokaler med plads til 300 personer i de største lokaler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079