23948sdkhjf

Økonomi udsætter Arkitema-projekt

Første spadestik til Kongehøjskolen i Aabenraa skulle tages i dag, men usikkerhed om økonomien i licitationsresultatet får kommunen til at udsætte.
I juli måned sidste år vandt Arkitema sammen med Moe & Brødsgaard konkurrencen om Kongehøjskolen, hvor Aabenraa Kommune samler Brundlundskolen og Rugkobbelskolen samt fem fritidstilbud i en ny firesporet skole med SFO.

Ifølge tidsplanen skulle første spadestik været taget den 4. juni klokken 11.00, men det er nu udsat på ubestemt tid. Årsagen er økonomi, fortæller borgmester Tove Larsen:

- Vi er desværre nødt til at udsætte det 1. spadestik ind til videre, da der er for stor usikkerhed om økonomien i licitationsresultatet. Der er simpelthen behov for en yderligere gennemgang af licitationsresultatet, før vi kan stikke spaden i jorden, siger hun.

Aabenraa Kommune har budgetteret med i alt 80 mio. kr. til om- og nybygning til den nye skole. Projektet omfatter ca. 4.250 m² nybyggeri og ca. 6.550 m² ombygning. Den nye skole skal efter planen stå klar i august 2014. Det vides endnu ikke, i hvilket omfang udsættelsen af igangsætningen af byggeprocessen får indflydelse på tidsplanen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142