23948sdkhjf

Rådgiver og udvikler indgår samarbejde til tocifret millionbeløb

Nrep og Afry udvider samarbejdet til projekter over hele landet 

Den danske ejendomsinvestor Nrep har valgt ingeniør- og rådgivervirksomheden Afry til at være del af et mindre rådgivningsteam, der de kommende år får mulighed for at byde ind på ydelser til selskabets ejendomsprojekter over hele landet.

De to parter kender hinanden fra blandt andet fra projektet med flerbrugerhuset i Århusgadekvarteret på Nordhavn i København, hvor Nrep er investor, og Afry rådgiver.

Nu udvides samarbejdet så med en større rammeaftale på bygherrerådgivning og teknisk rådgivning. Aftalen gælder foreløbigt for et år med mulighed for forlængelse og har en anslået værdi på op til 10 mio. kr.

- Afry er blevet udpeget som en af de foretrukne rådgivere på fremtidige projekter, og det er vi naturligvis glade for, da Nrep er en stor aktør på ejendomsmarkedet i hele Norden, siger Carsten Pietras, afdelingschef for Bygherrerådgivning i Afry i Danmark, og fortsætter:

- Rammeaftalen er strategisk vigtig for os, og det gode ved denne type aftale er, at den viden, man løbende opnår gennem projekterne, kan man tage videre til det næste projekt.

Bæredygtighed, dekarbonisering og biodiversitet er satsningsfelter både Nrep og Afry, og her er førnævnte flerbrugerhus i Århusgadekvarteret i Nordhavn et godt eksempel. Byggeriet målsættes til at blive DGNB Guld-certificeret, og fokus i byggeriet er på materialer med lang levetid og få vedligeholdelsesomkostninger. Desuden har det stor betydning, at det omkringliggende byrumsdesign er klimatilpasset og har en høj grad af biodiversitet.

Afry leverer fuld ingeniørrådgivning på anlæg samt projektering af konstruktioner, el, vvs, ventilation, indeklima og dagslys på projektet. Derudover står Afry for commissioning, performancetest, arbejdsmiljø, IKT-ledelse samt auditering for DGNB-certificering.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157