23948sdkhjf

Modulbygger køber op og skaber koncern

Mobilhouse skaber koncern med Dalsgaard. Handlen er betinget af konkurrencemyndigehedernes godkendelse

Mobilhouse fra Fredericia har netop opkøbt Vejle-baserede Dalsgaard Byg og Dalsgaard Pavilloner. De samles nu i en koncern, hvor fokus er på bæredygtige og certificerede løsninger. 

Den samlede omsætning forventes at blive på over 300 mio. kr. i 2023.

Bestyrelsesformand for Mobilhouse, Steffen Thomsen, kalder opkøbet et "strategisk valg" for at fortsætte vækstrejsen. 

Han suppleres af adm. direktør Benny Møller:

- I dag er vi stolte over at kunne kalde os partnere med Dalsgaard, og vi glæder os til at gå sammen om at fortsætte med at forsyne det hurtigt voksende marked med fleksible og bæredygtige modulløsninger.

Dalsgaard ejes og ledes i dag af Klaus Trend Poulsen og Charlotte Poulsen. De fortsætter begge som ledere og aktionærer i Mobilhouse.

- Aktiviteten i Dalsgaard er på sit højeste. Vi servicerer offentlige kunder, større og mellemstore virksomheder samt blue-chip kunder med forskellige behov, hvor 'time-to-market' og kapacitet er vigtige kriterier. Derfor glæder vi os over partnerskabet med Mobilhouse, som vil gøre det muligt for os at imødekomme den øgede efterspørgsel på modulløsninger. Sammen vil vi udbygge positionen som den foretrukne leverandør af avancerede bæredygtige modulløsninger, siger Klaus Trend Poulsen, adm. direktør for Dalsgaard.

Handlen er betinget af konkurrencemæssig godkendelse.

Kort om selskaberne

Mobilhouse:

Virksomheden med base i Fredericia beskæftiger sig med produktion og opførelse af midlertidige modulbygninger. Den er ejet af en gruppe aktionærer bestående af hovedaktionær Kirk Kapital samt Steffen Thomsen, Martin Mikkelsen og ledelsen.

Dalsgaard:

Dalsgaard blev grundlagt i 1952, ligger i Vejle, har mere end 50 medarbejdere og producerer midlertidige og permanente modulbygninger. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093