23948sdkhjf

BM Byggeindustri afleverer første svanemærkede boliger

Træmodulproducenten og totalentreprenøren har afleveret to projekter i Roskilde for Bellevue Ejendomsinvest

Selvom BM Byggeindustri ikke har anset os selv som en grim ælling førhen, så har det dog alligevel krævet nogle ændringer at skulle leve op til svanemærkets krav. 

Sådan lyder det fra direktør Tom Mikkelsen i en pressemeddelelse. 

Hobro-virksomheden har i løbet af maj og juni afleveret sine første to svanemærkede projekter. Det gælder Hegnet og Toppen. Projekterne er i begge tilfælde opført for Bellevue Ejendomsinvest og tæller henholdsvis 20 og 16 boliger. 

- Arbejdet med Svanemærket har gjort det tydeligt, hvor vi med fordel kan lave udskiftninger i vores materialer fremadrettet for at producere endnu bedre boliger med et skærpet fokus på miljøvenlighed. Vi har dog haft et rigtig solidt udgangspunkt, da størstedelen af vores arbejde allerede foregår i et skarpt kontrolleret produktionsmiljø, hvor vi er vant til at holde opsyn med vores processer, siger Tom Mikkelsen.

- Vi har forpligtet os til at tage et ansvar for det aftryk, vi og vores boliger efterlader, og den forpligtelse hjælper Svanemærket os godt på vej med. Som producent og entreprenør har vi desuden et særligt ansvar, da det er os, der er i direkte kontakt med de materialer, der anvendes i byggeriet, og derfor skal sørge for, at alting lever op til de skrappe svanemærkekrav, fortsætter han.

BM Byggeindustri har flere svanemærkede boliger i produktion netop nu.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094