23948sdkhjf

Klarer alt i én omgang: 'Multisjak' skal renovere 220 familieboliger

MT Højgaard Danmark sammensætter hold for at få færrest mulige arbejdsdage per bolig

Altaner, nye vinduer og mekanisk ventilation.

Beboerne i de 220 familieboliger i Køge Boligselskabs afdeling Solbakken II har udsigt til bedre forhold, når en større renovering af den 67 år gamle bebyggelse skal stå færdig om to år.

Til at udføre arbejdet har boligselskabet valgt MT Højgaard Danmark. Projektet omfatter ud over renoveringerne også et nyt fælleshus, samt ombygning af 36 af boligerne til tilgængelighedsboliger.

Renoveringen finder sted fra juni 2023 til juli 2025 i en hovedentreprise til cirka 150 mio. kr.

Respekt

Konkret sammensætter MT Højgaard Danmark et såkaldt 'multisjak', der foretager alle de nødvendige arbejder i hver bolig i én samlet arbejdsgang, så beboerne ikke oplever, at der går lang tid mellem de forskellige arbejder i deres hjem.

- Det at renovere boliger og træde ind i et lejemål, for hvem det er deres private hjem, kræver disciplin. Vores fineste opgaver er et skærpet fokus, udvise ordentlighed, rettidig kommunikation og overholde indgået aftaler mellem alle interessenter. Således vi har færrest mulige arbejdsdage i de enkelte boliger, siger projektdirektør  i MT Højgaard, Morten Steen Steensen, i en pressemeddelelse.

MT Højgaard Danmark udfører opgaven i samarbejde med totalrådgiver og arkitekt Friis Andersen Arkitekter samt ingeniør Søren B. Nielsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111