23948sdkhjf

Nordjysk trætop-succes får ja til udvidelse

En nordjysk hotelsucces får lov til at udvide, højt oppe i trækronerne og tæt på naturen, så den kan imødekomme den store efterspørgsel fra gæsterne.

Det skriver Nordjyske.

Det handler om Løvtag i Als Odde, der indviede sin første trætophytte i 2019. I dag er de tre hytter, Et, Ro og Ly, konstant lejet ud.

Ejerne ønsker at opføre seks nye hytter, som skal ligge i to bånd på hver sin side af en fredsskov. Det sagde byrådet i Mariagerfjord Kommune sagt ja til, da de torsdag godkendte lokalplanen.

– Der har været syv indsigelser fra naboer og sommerhusejere. De handler om færdsel, indblik og p-forhold. Jeg mener, forvaltningen har svaret på det, og at der ikke er grund til bekymring.

– Gæsterne er ikke unge ballademagere, som kører i Brian-biler. De vil også have ro og fred, sagde formand for teknik- og miljøudvalget, Jørgen Hammer Sørensen (DF). Turismekonsulent Nanna Balsby, som er med til at drive og udvikle Løvtag, sagde til Nordjyske før byrådsmødet, at hun krydsede alle fingre.

– Hvis vi får ja, vil vi begynde med at sende en byggeansøgning ind. Vi forventer at bygge om vinteren. Byggeperioden vil være på fem-seks måneder.

– Vi gør det for at imødekomme den store efterspørgsel. Der er over 2200 på venteliste, og vi er fuldt booket næsten alle datoer et år frem, fortæller Nanna Balsby.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094